Monstera Agency & Promoters är ett av Sveriges ledande livemusikbolag. Vi har arrangerat klubb- och arenaspelningar med internationella artister samt representerat svenska artister i över 15 år. Vår målsättning är att ständigt etablera nya artister och leverera liveupplevelser som spränger gränser och förändrar. Vi vill påverka och flytta fram positionerna för musikgenrer och i bästa fall människors musikuppfattning.

Det betyder mycket för oss att få vara med att ofta upptäcka, utveckla och att lära känna våra artister. För att bara nämna några är vi otroligt stolta över samarbeten med Justice, Frida Hyvönen, Skrillex, I’m From Barcelona, Kygo, José González, Cut Copy, David Sandström, Major Lazer, Christian Falk, Crystal Castles, Nordpolen, Two Door Cinema Club, Tobias Fröberg, 2manydjs, Diplo, Slagsmålsklubben, Au Revoir Simone, Totalt Jävla Mörker, Sebastien Tellier, Ambassadeurs, Basement Jaxx, Ingenting, Booka Shade, Bonobo, Angerfist, Zedd, The Prodigy och många andra fantastiska artister.

Monstera bokar spelningar med artister vi företräder mot hela världen och har bokat till klassiska festivaler som Coachella, Sonár, Primavera och Roskilde såväl som alla Skandinaviska festivaler och klubbar. För internationella artister arbetar vi mot Skandinavien och arrangerar konserter och arenaspelningar i samtliga länder.

Monstera konsulterar även tjänster till andra företag för att utveckla klubbar, spelställen och festivalers varumärken och innehåll, för att nämna Emmabodafestivalen, Dans Dakar och Oslo Live tillsammans med många andra tidigare kunder. Vår konsultprofession ligger i varumärkesetablering och ometablering samt analysera marknadsomställningar och nå nya kundgrupper.