Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Vitalic + Robert Parker – Stockholm, Debaser

1 november, 2018 kl 18:00 - 2 november, 2018 kl 01:00

Monstera & Institut Francais SWE presenterar stolt

VITALIC (fr) + ROBERT PARKER (swe) + VHS VISION (dj)
DEBASER
1 NOVEMBER

BILJETTER KÖPES HÄR.

Ni såg den elektroniska franska legenden senast i Stockholm på Riddarholmen live 2014. Nu kommer Vitalic Official tillbaka till Stockholm för ett exklusivt klubbgig i Stockholm på Debaser 1 November. Som uppbackning har vi bokat Sveriges största artist inom Synthwave, Robert Parker, som nu gör enorm internationell succé och anses vara en av de största inom genren. Bästa VHS Vision står för musiken innan och efter. Det blir helt enkelt inte bättre än så här.

Vitalic´s melodiösa technopop / discoelectrofunk är en resa genom dansrymden och det går absolut inte att stå still när han spelar live. Med episka låtar som Poison Lips, Second Lives, Fade Away och Stamina har han fått världen att dansa sedan starten av 2000-talet. Många av världens artister håller honom högt vilket kanske visar sig främst på den mängd remixer och original spår han gjort åt bl a Daft Punk, Moby, Björk, Aphes Twin, Paul Kalkbrenner etc… ja listan är lång. Förra året kom äntligen Vitalic´s efterlängtade album VOYAGER som GAFFA Sverige nästan gav full pott i sin recension och nu hoppas vi få höra en bladning av det gamla och det nya 1 November.

Robert Parker är Sveriges stolthet, egentligen kan vi stanna där. Hans musik är som att träda in i de absolut bästa filmerna från 80-talet som du sedan kryddar med fransk elektro och disco. Det är helt enkelt omöjligt att inte dansa när Parker levererar sin musik. Det är även väldigt få artister på internationell nivå som är lika bra och smittsamt lycklig när han framträder live. Det är en fantastisk upplevelse att se honom på scen. Han är den perfekta uppbackning till Vitalic och vi hoppas få höra låtar som 85 Again, Make Love, End of the Night och Silent Kiss.

BILJETTER KÖPES HÄR.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar
18 år förköp

Detaljer

Börjar:
1 november, 2018 kl 18:00
Slutar:
2 november, 2018 kl 01:00
Evenemang Category:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/518781445222329/

Plats

Stockholm SE / Debaser Strand
Hornstull strand
Stockholm, 117 39 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.debaser.se