Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Fatboy Slim

1 november, 2018

Monstera presenterar:
FATBOY SLIM + KORNÉL KOVÁCS

För första gången på åtta år gör Fatboy Slim en klubbspelning i Sverige, 1 November på Berns!

Right Here Right Now, Funk Soul Brother, Push The Tempo, Weapon of Choice. Finns det någon som inte dansat till någon av dessa evigt gröna klassiker?

Denna gång får vi dessutom uppleva Fatboy Slim i samma intima format som vi hade Dixon i våras där vi krympt avstånden ytterligare mellan artist och publik. Som om inte det räckte förgyller en av Sveriges starkaste lysande stjärnor Kornél Kovács kvällen med sin ENDA solospelning i höst!

Fatboy Slim kan inte tituleras annat än legend. Personen som 1997 gick från att vara Norman Quentin Cook till att bli hit-maskinen Fatboy Slim, som LP efter LP tog housemusiken till en helt ny nivå och gjorde den tillgänglig för alla. Tack vare MTV hamnade ”rave”-musiken i våra vardagsrum, och plötsligt lyssnade alla på house. Sedan dess har gudfadern av house inte gjort annat än att headlina världens absolut största festivaler!

Den 1 November placerar vi en lägre scen på golvet framför Berns fasta scen, för att ge er den mest intima klubbspelningen på svensk mark någonsin med gudfadern av house + vår egen superstjärna Kovács. Klubbfolket som inte hinner knipa biljetter till denna spelning riskerar gråta sig till sömns i år framåt. För denna fest… kommer inte att hända igen på väldigt länge!

Detaljer

Datum:
1 november, 2018
Evenemang Categories:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/2377173582510110/

Arrangör

Monstera Agency & Promoters
E-post:
info@monstera.se
Webbplats:
www.monstera.se

Plats

Stockholm SE / Berns
Stockholm, Sverige + Google Map