Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Crystal Castles DJ SET

27 oktober, 2016

Med det extrema trycket på biljetter har CRYSTAL CASTLES nu bekräftat att de gör ett EXKLUSIVT dj-set på trånga Marie Laveau dagen innan slutsålda livekonserten på Berns. Precis som den magiska kvällen med Justice på Under Bron för exakt en vecka sedan kommer detta blir trångt, svettigt och euforiskt. Endast 300 biljetter släpps till försäljning.

Vi känner därmed historiens vingslag från då Crystal Castles gjorde sin första spelning i Sverige för cirka 8 år sedan som vi satte upp i Hammarby Sjöstads industriområde tillsammans med Vice. Missa nu inte det intimaste evenemanget med CC sedan Sverigepremiären, detta kommer att bli historiskt!

DJs:
Konnässörerna Fredrik Strage & Calle Dernulf ramar in superexklusiva Crystal Castles-kvällen!! Otroligt pepp att journalistlegenden och DJen Strage lovar elda dansgolvet i källaren med tung industriell goth och neuelectro inför kanadensarna! Och dansmusikgurun & producenten Dernulf putsar upp electrovinylerna och kommer stilfullt toppa den euforiska kvällen!

Detaljer

Datum:
27 oktober, 2016
Evenemang Category:
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/375954216127724/

Arrangör

Monstera Agency & Promoters
E-post:
info@monstera.se
Webbplats:
www.monstera.se

Plats

Marie Laveau
Hornsgatan 66
Stockholm, 11849 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/375954216127724/