Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

College

18 mars, 2017

Välkommen till NEON, en utopi där neonfärgade sparkdräkter, walk-mans och Commondore 64 är standard! Här är 80-talet närvarande, skapat av autentiska 80-talister iförda inget annat än varsin Nintendo Power Glove. Här tas ni med på en modern resa tillbaka till 80-talet där Synthwave / New Retro / Electro får dig att dansa i mitten av ett soundtrack signerad John Carpenter. NEON är den oändliga historien som personligen välsignats av Giorgio Moroder. Fråga hans mor, hon vet!

Folket bakom klubb NEON har arrangerat spelningar och konserter med genrens absolut tyngsta namn som t.ex. Kavinsky, Com Truice, Chromatics, Giorgio Moroder etc. Nu tar klubben ett jättekliv och sprider sina tentakler till resten av Skandinavien med gig i både Stockholm och Köpenhamn. För att göra detta till den bästa dansfesten någonsin flyger de in elektroniska producenten COLLEGE direkt från Paris som gör sin första Sverigespelning. College ses som en av grundarna till Synthwave och har släppt en mängd album under årens lopp och fick sin MEGAHIT med titelspåret ”A Real Hero” till filmen Drive som har mer än 60 miljoner streams. Hans nya album ”Old Tapes” finns nu ute.

Sverige har sina egna giganter inom Synthwave. För att göra denna fest till den största någonsin på svensk mark kan vi stolt meddela att vi även tar in svenskarna ROBERT PARKER och WAVESHAPER De bokas just nu över hela världen för att spela sina fantastiska live sets på de bästa klubbarna. Båda två har flera hundra tusen streams på sina låtar och är framtiden för genren.

Detaljer

Datum:
18 mars, 2017
Evenemang Categories:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1873805312838400/

Arrangör

Monstera Agency & Promoters
E-post:
info@monstera.se
Webbplats:
www.monstera.se

Plats

Stockholm SE / Debaser Strand
Hornstull strand
Stockholm, 117 39 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.debaser.se