Laddar Evenemang

« All Events

  • Det här event har passerat.

Booka Shade

5 maj, 2017

 

BOOKA SHADE LIVE i Sverige för första gången på 7 år!

Förra året släppte BOOKA SHADE ett jubileumsalbum 10 år efter att deras banbrytande “Movement” släpptes, som förändrade grunderna inom stora delar av modern elektronisk musik. I år kommer ett nytt kapitel i BOOKA SHADEs bok med deras nya album “Galvany Street” som släpps i april och för första gången turnerar frankfurt-duon med vokalist.

Mycket har hänt sedan movements-året på internationella house & techno-scenen. Så efter att vi på Monstera sålde ut Berns på nolltid med MODERAT i höstas, känns en sångare som det tredje benet tilll en techno-akt i helt rätt rikting för Booka Shade!

Vi var många på det slutsålda Debaser Medis, en torsdag våren 2010 när BOOKA SHADE spelade live i Sverige sist, som följde upp deras magiska spelning på Way Out West två år tidigare. Därefter har tyskarna DJ:at på Emmabodafestivalen och på ett knökfullt Slakthuset för tre år sedan.

Det nya venuet Kraken på Rökerigatan 1 på slakthusområdet känns därmed också helt rätt, efter Debaser Medis har stängts och att Tale Of Us, Boris Brejcha och andra samtidiga storheter (fler släpps inom kort) hunnnit värma upp Rökerigatan för Booka Shade.

Detta kommer garanterat bli en SLUTSÅLD och härligt svettig kväll. Vi kan knappt vänta!!!

Detaljer

Datum:
5 maj, 2017
Evenemang Categories:
,
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/1949434428610147/

Arrangör

Monstera Agency & Promoters
E-post:
info@monstera.se
Webbplats:
www.monstera.se

Plats

Stockholm SE / Kraken
Rökerigatan 1D
Stockholm, Sverige
+ Google Map